המתכון באדיבות שיר חרמון , נומרולוגית :
מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים שקדים קלופים פרוסים, צימוקים, צנוברים ממשיכים לטגן בערך 15 דקות.
מוסיפים את האורז (אני הוספתי 3 כוסות אורז), מוסיפים מלח לפי טעם וממשיכים לטגן עוד כ 5 דקות.
מוסיפים מים (על כוס אורז 2 כוסות מים)
מביאים לרתיחה מבלי לכסות את הסיר.
מכבים את הגז.
ואז לתוך שקית הקוקי מכניסים פרגית (לתבל במלח ופלפל בלבד) ואז 2 כפות הגשה של אורז. וכך ממשיכים על כל פרגית שמכניסים להוסיף 2 כפות הגשה של אורז.
סוגרים את שקית הקוקי מחוררים אותה מעט ולתנור בערך 40 דקות בישול.
180 מעלות, טורבו.
בהצלחה ובתאבוןן