המתכון באדיבות סיון בקר דניאל :
נוהל שישי בצהריים קובה אדומה
מתכון
לבצק
1/2 קג סולת
כפית מלח …
מים פושרים
לערבבהכל יחד עד לקבלת בצק רך
לרוטב
בצל
3 סלק
מעט במיה לא חובה
2 עגבניות מגורדות
לטגן בסיר בצל להוסיף סלק ושום ואז עגבנית להוסיף מים רותחים בגובה הסלק כפית מלח לימון
בנתיים שמתבשל
1/4 קג בשר טחון
פרוסת לחם
פיטרוזליה קצוצה
בצל
שום מלח פלפל מעט שמן לערבב הכל יחד
עם ידיים רטובות לקחת כדור בצק לשטח על היד לשים בתוכו כדור בשר לגלגל ולשים במגש משומן
לאחר שכל הכדורים מוכנים מוסיפים מים לסיר רסק עגבניות מלח פלפל פפריקה אבקת מרק כף סוכר כף מיץ לימון ולבסוף את הבמעה לבשל על אש בינונית 40 דק
ובתאבון