מתכון באדיבות סיוון כהן מצליח :
מפרום לערב שישי
מתכון
5-6 תפוא גדולים
לחתוך לחצי לאורך וכל חצי לקרוץ חיתוך באמצע לא עד הסוף
לבשר טחון …
בצל
שום.
פיטרוזליה
מלח פלפל
ראס אל חנות
פרוסת לחם
מעט שמן
למלא את תפוחי האדמה בבשר
לבלילה
3 ביצים
כף רסק
כף קמח
מלח פלפל
פפריקה
מעט כמון
1/4 כוס מים
לערבב הכל יחד
לטבול את תפוחי האדמה בבלילה ולטגן
לרוטב
לטגן
בצל קצוץ
שום
סלרי עלים
2 עגבניות מגורדות
להוסיף
מלח פלפל
פפריקה
מרק עוף
מעט סוכר
2 רסק קטן
מים רותחים
בהתחלה לא הרבה
לשים את תפוחי האדמה ברוטב ולהוסיף מים עד לגובה התפוא
לבשל על אש נמוכה עד שמתרכך לא יותר מידיי
בתאבון ?
הולך טוב עם אורז או קוסקוס