המתכון באדיבות דקלה מלול :
ללחם- 1 קילו קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
1 כף מלח
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
ללוש הכל לחכות שיתפח לקרוץ כדורים (5) לחכות שיתפח ולתנור.
למרק העגבניות-
5 עגבניות קלופות
חצי כוס אורז
צרור פטרוזיליה
מיכל רסק קטן
1 בצל קצוץ
מלח ופלפל זעתר ואורגנו
מטגנים את הבצל להשחמה מוסיפים את העגבניות מבשלים עד שהן נהיות רכות מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהאורז ומבשלים עד למרקם אחיד 10 דק' לפני הסוף להוסיף את האורז.