המתכון באדיבות מיה רותם.
לימים קרים כשרוצים להתחמם .
הכנת המרק : שטפתי וחתכתי תפוחי אדמה,דלעת,בצל,קישואים,גזר (כמויות כמה שנראה לכם) .
את העוף ניקיתי ובישלתי מעט במים רותחים עד שעלה קצף לבן, יש כאלה שמוציאים את הקצף וזורקים את הירקות, אני החלפתי לסיר חדש, שמתי את הירקות העוף והתבלינים(כורכום,אבקת מרק עוף,מלח,פלפל,חוויאג' -לא חובה מוסיף לטעם אתמול שכחנו לשים) ורצוי גם להוסיף צרור של ירק כגון פטרוזילה/כוסברה/סלרי אתמול (שכחנו לשים גם את זה )זה מוסיף לטעם.
מבשלים עד שהעוף נהיה רך.
הכנת הקניידעלך:
שמים בקערה:
2 כוסות קמח מצה,
3 כוסות מים רותחים להוסיף בהדרגה,
מלח פלפל אבקת מרק עוף ומעט שמן לערבב טוב לכסות את הקערה ולהמתין שיתקרר מעט.
בקערה קטנה לשקשק 3-4 ביצים ולהעביר לקערה הגדולה, מערבבים ועושים עיגולים עם ידיים רטובות. מעבירים לסיר עם מים רותחים.
ניתן להוסיף אותם ישירות לסיר של המרק לקראת סוף הבישול כי הם מתבשלים מהר.
בתיאבון
הצטרפו למועדון שלנו
[wysija_form id="2"]